Omroep Venlo biedt de mogelijkheid aan om uitzendingen na te bestellen

Het audio- en beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd en mag niet (geheel of gedeeltelijk) worden gebruikt voor hermontage in welke vorm dan ook, dan wel commerciële doeleinden. Openbare vertoning is alleen toegestaan na overleg.

Televisie-programma’s die langer dan een uur zijn en die langer dan vijf jaar geleden zijn uitgezonden, zijn alleen na te bestellen in overleg en tegen een aangepast tarief. U kunt daarvoor per mail contact met ons opnemen. Bij radioprogramma's kan alleen gesproken woord worden gekopieerd. Deze fragmenten mogen niet ouder zijn dan twee maanden. Het is niet mogelijk om audio- en beeldmateriaal te verkrijgen dat niet is uitgezonden, het zogenaamde 'ruwe materiaal'!

Kosten levering uitzending of fragment

Aan de levering van audio- en beeldmateriaal zijn kopieerkosten verbonden. Een DVD of CD van een programma of fragment kost 27,50 euro, inclusief verzendkosten en hoesje. Een digitaal bestand (MPEG-4-film of MP3-audio) kost 12,50 euro.

Voor een bestelling vult u onderstaand bestelformulier in en maakt u het benodigde bedrag over op rekeningnummer NL79 RABO 0167 7801 15, t.n.v. Stg. Omroep Venlo, o.v.v. "kopieaanvraag" en uw e-mailadres. Per aanvraag kunt u maximaal één fragment of programma bestellen. 

De bestelling wordt verwerkt zodra uw betaling binnen is. Houd rekening met een levertijd van ongeveer twee weken (in vakantieperiodes langer).

DVD's en CD's die de afgelopen jaren officieel zijn verschenen zijn ook nog beperkt verkrijgbaar, zoals Omroep Venlo 25 jaar, Het Venlo Incident 70 jaar na dato, Café Chantant (seizoen 2009/2010), Café Chantant (seizoen 2010/2011), Café Chantant (Kerst-cd) en TILT.

 

Naam *
Adres *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uitzending *
 

> Verzenden