advertentie Omroep Venlo open dag

Stageplaatsen

Omroep Venlo is altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze stagiairs van opleidingen journalistiek, communicatie, audiovisuele vormgeving of grafische vormgeving.

Journalistiek of communicatie
Als stagiair loop je mee op de nieuwsredactie van Omroep Venlo. Tijdens je stage ben je volwaardig lid van de redactie. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen door items te draaien, in eerste instantie onder begeleiding en later zelfstandig. Ook het schrijven van nieuwsberichten en het produceren van gasten voor verschillende programma's zijn vaste taken en je denkt mee over posts op de verschillende sociale media. De ervaring is dat stagiairs enthousiast zijn over hun tijd bij Omroep Venlo, omdat ze de kans krijgen om veel te doen.

Social media
Omroep Venlo is specifiek op zoek naar een stagiair die zich wil bezighouden met de social media-kanalen van de omroep. De Instagrampagina wordt deze zomer vernieuwd en we zoeken iemand die wil helpen bij het maken van leuke content om de jongere doelgroep te informeren over alles wat er in de gemeente gebeurt.

Wil je stage lopen op de redactie van Omroep Venlo, stuur dan een mail naar eindredacteur Thijs Pennings.