Vrienden van Omroep Venlo

Meer dan 1.500 mensen zijn vriend van Omroep Venlo. Deze vrienden dragen bij aan de programma’s van de omroep. Omroep Venlo wil dit jaar nieuwe vriendschappen aangaan. Met mensen die altijd op de hoogte willen zijn van wat er in de gemeente gebeurt. Met mensen die net als wij houden van vastelaovend, de Venloop en het Zomerparkfeest. Met mensen die onze liefde voor de stad delen.


Welke voordelen heb ik als vriend?

- U steunt ons bij het maken van tv-programma's zoals het nieuws en Nedinscoplein, maar ook de programma's rond evenementen als het Zomerparkfeest en vastelaovend.
- Gratis aanwezig zijn als publiek tijdens een aantal tv-uitzendingen.
- Maandelijkse kortingen bij onze partners (Theater de Maaspoort, Media Markt, Grenswerk, Limburgs Museum, etc.).

 

Wat kost een vriendschap?

24 euro per jaar.


Bent u al vriend?

Dan willen we u bedanken. Dankzij uw steun zijn wij in staat om programma’s te maken als Het Nieuws, Nedinscoplein, Vastelaovend in Venlo, Parkpower en Viva Classic Live. En daar zijn we hartstikke blij mee. Als dank voor uw trouwe vriendschap geven we u de kans om dit jaar gebruik te maken van een aantal speciale acties. Daarvoor hoeft u niets te doen. *

Vervolgens blijft u gewoon vriend voor het bekende bedrag van 12 euro per jaar. Omroep Venlo heeft wel besloten om de bijdrage voor nieuwe vrienden te verhogen naar 24 euro. Daar staan jaarlijks aantrekkelijke acties tegenover. Als u de komende jaren ook gebruik wil maken van die acties, vul dan onderstaand formulier in. Uw bijdrage wordt dan 24 euro per jaar.

* De acties verspreiden we via e-mail. Mocht u langer dan drie jaar geleden vriend zijn geworden dan is het mogelijk dat uw e-mailadres in onze administratie ontbreekt. Stuur in dat geval een mailtje met uw gegevens naar vriendworden@omroepvenlo.nl.

 

Voorletters *
Naam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
IBAN *
* Ik word vriend van Omroep Venlo! Ik verleen hierbij tot wederopzegging doorlopende machtiging aan Stichting Omroep Venlo om 24 euro per jaar van mijn bankrekening af te schrijven o.v.v. Vriend van Omroep Venlo.
* Ik ben al vriend van Omroep Venlo maar wil graag overschakelen op het uitgebreide vriendenpakket en de komende jaren gebruikmaken van speciale kortingsacties! Ik verleen hierbij tot wederopzegging doorlopende machtiging aan Stichting Omroep Venlo om 24 euro per jaar van mijn bankrekening af te schrijven o.v.v. Vriend van Omroep Venlo. Mijn oude machtiging van 12 euro per jaar wordt hiermee automatisch stopgezet.
 

> Verzenden