liveblog

LIVEBLOG | Kijk hier wat er allemaal gebeurde op Venloop-zaterdag

Vandaag waren duizenden deelnemers op pad voor de wandeltocht van de Venloop. In dit liveblog kun je teruglezen wat er allemaal gebeurde.


live
15:01 uur

Tot zover de wandeltocht, morgen zijn we terug met het hardlopen

De tv-uitzending zit erop en ook hier houden we het voor gezien. Op radio gaan we vandaag nog door tot 16.00 uur. Morgen zijn we terug, met een liveblog en vanaf iets voor 14.00 uur een live-uitzending op televisie. Tot dan!

De uitzending van vandaag is hier terug te kijken.

14:45 uur

Steeds meer wandelaars over de finish op de Parade

De wandelaars stromen nu echt binnen op de Parade. Deelnemers aan alle afstanden leggen daar hun laatste meters af. Bij de finish worden ze binnengehaald door Ruud Stikkelbroeck en Bart Houtermans. En daarna wacht een welverdiend drankje.

14:40 uur

Deze man pept alle wandelaars optimaal op

Een interview met de grote man van sfeerpunt Groenstraat. Alle wandelaars krijgen een peptalk als ze door de straat komen.

14:20 uur

Ook voor toeschouwers is het prima weer: de barbecue kan aan

Op veel plekken is het gezellig langs de kant tijdens de Venloop. Zo ook bij Rob aan de Oude Venloseweg, net buiten de dorpskern van Velden. Daar staat de barbecue aan en worden de wandelaars fanatiek aangemoedigd.

14:13 uur

Wandelen door prachtige natuur in Schandelo

De Parade is prachtig, de sfeerpunten onderweg zijn leuk, maar al wandelend kom je als deelnemer ook door mooie stukken natuur. In Schandelo bijvoorbeeld, waar Aron Kleeven sprak met een aantal wandelaars.

14:03 uur

Live op tv tot 15.00 uur, radio gaat een uur langer door

De live-uitzending op tv is in volle gang. Tot 15.00 uur zijn we erbij op televisie. Op radio gaan we nog een uur langer door, tot 16.00 uur.

13:49 uur

Zo was het vanochtend bij de start van de 20 kilometer

Verslaggever Ruud Fleuren was vanochtend om 10.00 uur bij de start van de 20 kilometer. Daar sprak hij deelnemers en Venloop-voorzitter Erik Schnock.

13:37 uur

Stuk op weg, dan heb je iets lekkers verdiend

Het is een knappe prestatie, zo'n wandeltocht. Als je over de finish komt of een stuk op weg bent, verdien je dan ook wel wat lekkers.

13:30 uur

En we zijn live op televisie

Het grootste deel van de wandelaars gaat de komende anderhalf uur binnenkomen. Daarom zijn we vanaf 13.30 uur live op tv met een speciale Venloop-uitzending. Kijk op televisie of via live tv op onze site.

13:08 uur

Walk & Wheels van start in Velden

Als laatste onderdeel is Walk & Wheels om 13.00 uur gestart. De deelnemers leggen in rolstoel of scootmobiel 7,5 kilometer af, van het centrum van Velden naar de Parade.