advertentie

Zomerparkfeest maakt programma compleet met Nielson en Davina Michelle

Het Zomerparkfeest heeft het programma rond. Onder de vandaag aangekondigde artiesten zijn Nielson, Seun Kuti & Egypt 80, Davina Michelle en Peter Buwalda.

Nielson

Zanger Nielson brak in 2012 door in de talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland. Hij heeft hits als Beauty & de brains, Sexy als ik dans en IJskoud.

Peter Buwalda en Seun Kuti

Onder de headliners zijn dit jaar ook schrijver Peter Buwalda en de Nigeriaanse muzikant Seun Kuti. Buwalda bracht afgelopen jaar zijn tweede roman Otmars Zonen uit, de langverwachte opvolger van zijn succesvolle debuut Bonita Avenue. Seun Kuti is de zoon van de afrobeat-pionier Fela Kuti. De saxofonist treedt op met Egypt 80, de voormalige band van zijn vader.

Davina Michelle

Davina Michelle was vorig jaar te zien in het programma Beste Zangers. Ze vertolkte daar het nummer Duurt te lang van rapper Glen Faria. Met dat nummer scoorde ze een nummer 1-hit in de Nederlandse hitlijsten. Dat herhaalde ze dit voorjaar met Hoe het danst, samen met Marco Borsato en Armin van Buuren.

Lokaal talent

Op het Zomerparkfeest is dit jaar ook weer veel plek voor lokaal talent, onder andere in de Grenswerk Kerk die terugkeert op het terrein. Heavenly Heroes, The Daffodils, Jane en Vincent van Reen zijn een aantal van de Venlose artiesten op het festival.

advertentie

Lees ook deze artikelen