advertentie

Winnaars raamknutselwedstrijd Venlo Partners bekend

Bijna tweehonderd mensen hebben meegedaan aan de raamknutselwedstrijd van Venlo Partners. Zowel kinderen als volwassenen maakten de mooiste creaties voor hun raam.

Een fotograaf legde alle ramen vast, zodat de jury de kunstwerken vanuit thuis kon bekijken. Er zijn vier winnaars gekozen.

Kinderen

Bij de kinderen tot en met 12 jaar ging de winst naar de zusjes Britt en Lynn Fassotte en naar Cleo Schouenberg, allemaal uit Venlo. De zusjes maakten raamdecoratie die liefde van afstand verspreidt (foto boven), Cleo Schouenberg gebruikte alle ramen om een voorstelling te maken van de lente (foto hieronder).

Volwassenen

Michelle van Veggel-Crijnen uit Blerick is de winnaar bij de volwassenen met haar kunstwerk gemaakt van post-its. De jury ziet er enerzijds een vrolijk zwaaiende hand in en tegelijkertijd een hand die stop zegt: kom niet te dichtbij en houd anderhalve meter afstand.

Raamgedicht

De prijs voor het mooiste raamgedicht gaat naar Susan Janssen uit Tegelen. Ze schreef het gedicht Dichterbij.

Met de raamknutselwedstrijd daagde Venlo Partners kinderen en volwassenen uit om hun tijd thuis creatief in te vullen en kleur te geven aan de Venlose straten. De winnaars krijgen een pakket met onder meer knutsel- en dinerbonnen.

advertentie

Lees ook deze artikelen