advertentie

Weekomzet bakkerij Maison Lambi uit kluis gestolen

Bij bakkerij Maison Lambi in Meerlo is tijdens vastelaovend ingebroken. In de kluis lag ook de weekomzet van het filiaal in Venlo.

‘Na een paar dagen dicht te zijn geweest, wilden we vanochtend alles weer netjes opstarten. Toen troffen we een opengebroken kluis aan. Helemaal leeg! Ik heb er geen woorden voor’, zegt eigenares Kim Steegh.

Achterraam

Via het achterraam zijn de daders binnengekomen. Het raam was kapot geslagen. Ruben Lambi, man van Kim en mede-eigenaar van de bakkerij, trof de opengebroken kluis in het filiaal in Meerlo vanochtend aan. ‘De omzet van zowel vestiging Venlo (aan de Leutherweg) als Meerlo zat in deze kluis’, aldus Kim.

Dubbel verlies

Normaal gesproken ligt de omzet van de verschillende filialen niet in dezelfde kluis. Deze week helaas wel. ‘Mijn werknemers in Venlo namen netjes de omzet van de week mee naar Meerlo, omdat de vestiging een paar dagen dicht ging’, voegt Kim toe. Dubbel verlies dus.

De politie is op zoek naar de daders. ‘We moeten doorgaan, kop op’, zeggen de eigenaren. Morgen gaan de winkels gewoon weer open.

advertentie

Lees ook deze artikelen