advertentie

VVV-Venlo

VVV zwaait veertien spelers uit

Dat VVV komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een nieuwe selectie moet starten was al bekend. Met het vertrek van veertien spelers lijkt voor VVV de transferzomer te beginnen.

Van de spelers waar VVV afscheid van neemt heeft Chris Kum het langst voor de club gespeeld. Na drie seizoenen wordt het aflopende contract van de in Duitsland geboren verdediger niet verlengd. Naast Kum was ook doelman Thorsten Kirschbaum langere tijd aan VVV verbonden. Hij neemt na twee seizoenen afscheid van de Koelclub. 

De opties in de contracten van Torino Hunte, Josua John, Arjan Swinkels, Jafar Arias en Steffen Schäfer worden niet gelicht. Vanwege de degradatie wordt het contract van Lukas Schmitz ontbonden. Ook voor Nezar S'Rifi is geen langer verblijf in Venlo weggelegd.

Huurlingen

Bovendien vertrekken alle gehuurde spelers uit De Koel. Zinédine Machach keert terug naar het Italiaanse Napoli en Leon Guwara naar FC Utrecht. VVV neemt ook afscheid van de gebroeders Donis en Meritan Shabani. Die laatste was al langere tijd geblesseerd en speelde half maart zijn laatste wedstrijd voor VVV.