advertentie

VVV verliest met ruime cijfers bij Heracles

VVV heeft op bezoek bij Heracles weer eens verloren in de eredivisie. De Venlonaren waren vier duels ongeslagen, maar gingen in Almelo met 4-1 onderuit.

Binnen drie minuten stond VVV op achterstand door een goal van Dalmau. Hoewel Heracles in de eerste helft de bovenliggende partij was, kreeg ook VVV kansen.

Afgekeurd

Meteen na rust leken de Venlonaren op gelijke hoogte te komen. Het doelpunt van Jay-Roy Grot werd echter afgekeurd vanwege buitenspel. Die beslissing leek discutabel, maar de VAR greep niet in.

Beslissing

Heracles besliste het duel vervolgens snel. Doelpunten van Duarte en Peterson (penalty) zorgden na 55 minuten voor een tussenstand van 3-0.

Hakje

VVV gaf daarna niet op. Nadat een hakje van Peniel Mlapa nog op de paal eindigde, maakte Nils Röseler de 3-1. Het slotakkoord was weer voor Duarte, die met een fraai schot in de verre hoek keeper Lars Unnerstall verschalkte. Het was aan diezelfde Unnerstall te danken dat de score in de slotfase niet verder opliep.

Inhaalwedstrijd

VVV staat nu achtste in de eredivisie. Donderdag wacht de uitwedstrijd tegen Feyenoord, die vorige maand werd gestaakt omdat het licht in De Kuip uitviel.

advertentie

Lees ook deze artikelen