advertentie

VVV verliest kansloos na hoopvol begin

VVV speelde vanavond tegen Vitesse een prima eerste helft, maar kreeg een lesje in doelgerichtheid van de Arnhemmers. Die wonnen met ruime cijfers: 0-4.

VVV was in het eerste half uur de betere ploeg. Toch waren het de bezoekers die dankzij voormalig VVV-speler Bryan Linssen na iets meer dan een half uur op 0-2 stonden. Terwijl Yeboah en Wright goede kansen misten, rondde Linssen twee keer klinisch af.

Efficiënt

Dat Vitesse heel efficiënt te werk ging, bleek ook uit de statistieken. De eerste vier pogingen op doel waren goals. Na de twee treffers van Linssen volgden een schot van afstand van Bazoer net voor rust en een goal van Dicko net na de pauze. Dat vierde doelpunt was exemplarisch voor de wedstrijd. Slechts enkele seconden eerder had Röseler een vrije kopkans gemist. Na een verre uittrap van keeper Pasveer en gestuntel bij VVV achterin bleef Dicko wel koel oog in oog met Kirschbaum.

Het is de vierde nederlaag op rij voor VVV in de Eredivisie, dat nu negen punten heeft uit tien wedstrijden. Volgende week wacht de Limburgse derby tegen Fortuna Sittard.

advertentie

Lees ook deze artikelen