advertentie

VVV TV: Met extra dagje rust richting Fortuna

Maurice Steijn heeft zijn spelers deze week een extra dag rust gegeven. Volgens de coach was dit nodig na een slechte en vervelende week met drie wedstrijden in acht dagen die slechts een punt opleverden.

‘De spelers zijn topfit maar mentaal is het een zware week geweest voor iedereen, dan is het best wel lekker om een dag extra vrij te geven waarin de spelers weer goed in hun vel kunnen komen te zitten’, zegt de coach in VVV TV.

Fortuna Sittard

VVV vervolgt de competitie zaterdag met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Steijn verwacht dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Oud-Fortunees Roel Janssen denkt wel dat Fortuna Sittard in een lastige fase zit momenteel. ‘Het zal een wedstrijd worden met vechtvoetbal, waarbij de ploeg die zijn zaken het best voor elkaar heeft wint’, zegt Janssen.

VVV TV

In VVV TV naast een vooruitblik op de wedstrijd tegen Fortuna Sittard ook een terugblik op VVV-Feyenoord en de bekerwedstrijd van VVV O19 tegen FC Groningen O19. Assistent-trainer Mark Luijpers maakt de keuze in de Top 3.

advertentie

Lees ook deze artikelen