advertentie

‘FC Utrecht-uit is lastig maar juist daar moeten we verrassen’

Met FC Utrecht als volgende tegenstander wacht VVV zondagmiddag opnieuw een pittige wedstrijd. De ploeg uit de Domstad is een van de zes koplopers in de Eredivisie.

Trainer Robert Maaskant noemt FC Utrecht een ‘challenger’, een subtopper die het dit seizoen Feyenoord, AZ en Vitesse lastig gaat maken. Zijn eigen ploeg is in ontwikkeling en daarom ziet Maaskant kansen: ‘Utrecht-uit is een lastige wedstrijd maar juist daar moeten we een keer gaan verrassen’.

Danny Post

Over de opstelling en speelwijze wilde Maaskant op de woensdagtraining nog niet veel kwijt. ‘Het is nog afwachten of Danny Post erbij is. Maar we gaan in ieder geval uit van eigen kracht en zullen verder van de eigen goal afspelen dan tegen Ajax’, zegt de trainer in VVV TV. Post trainde deze week weer mee met de groep, maar is nog niet volledig wedstrijdfit. Ook Steffen Schäfer en Johnatan Opoku zijn een vraagteken voor zondag. Die laatste heeft al langer last van zijn achillespees en krijgt voorlopig even rust.

VVV TV

In VVV TV naast een vooruitblik op de wedstrijd tegen FC Utrecht ook een terugblik op VVV-Ajax en aandacht voor de komst van Lee Cattermole. Als ‘uitsmijter’ is de tweede bijdrage van de Kovvviecorner van @binnenkantpala te zien.

advertentie

Lees ook deze artikelen