advertentie

VVV TV: Danny Post voelt geen nog druk

Na twee nederlagen op rij staat VVV nog slechts vijf punten boven de degradatiestreep. Toch legt dit volgens aanvoerder Danny Post nog geen extra druk op de ploeg.

‘Je ziet iedereen dichterbij komen maar volgens mij is het nog steeds een luxepositie waar je staat. De punten die wij al hebben, moeten de concurrenten nog zien te halen’, zegt Post in VVV TV. VVV staat momenteel zevende in de Eredivisie met 26 punten.

Doelstelling

Trainer Maurice Steijn gaat nog steeds uit van de doelstelling, het halen van 34 punten, wat volgens hem handhaving betekent. Dat houdt in dat VVV nog acht punten moet halen in de komende veertien wedstrijden. Steijn: ‘Hoe eerder je punten haalt, het liefst zaterdag tegen Willem II, hoe meer rust dat geeft. Dat is duidelijk’. Steijn verwacht wel dat het tot de laatste dag spannend blijft in de Eredivisie, nu alles zo dicht bij elkaar staat.

VVV TV

In VVV TV naast een vooruitblik op de thuiswedstrijd tegen Willem II ook een terugblik op Ajax-VVV, de verbouwing van De Koel en een gesprek met Martin Samuelsen, die ook met de Top 3 aan de slag gaat.

advertentie

Lees ook deze artikelen