advertentie

VVV presenteert AS Roma-huurling Ante Ćorić

De Kroatische aanvallende middenvelder Ante Ćorić is per direct toegevoegd aan de selectie van VVV. De Koelclub huurt de talentvolle speler van AS Roma.

Hij was ooit de jongste doelpuntenmaker van de Europa League, toen hij nog voor Dinamo Zagreb speelde. Hij speelde in het nationale elftal van Kroatië en kwam voor zijn werkgever AS Roma tot enkele invalbeurten in de serie A. De rest van het seizoen staat 23-jarige Ante Ćorić echter tot de beschikking van VVV-coach Hans de Koning.

Veel talent

Stan Valckx ziet veel talent bij de Kroaat. ‘Wij wilden hem graag naar Venlo halen en hebben dat ook meteen kenbaar gemaakt bij AS Roma én bij hemzelf. Hier in Venlo zal Ante meer kansen krijgen om aan spelen toe te komen’, staat te lezen in het persbericht.

Optie tot koop

Ondanks interesse van meerdere clubs koos Ćorić voor Venlo. Het vertrouwen van trainer en technische staf is daarbij doorslaggevend geweest. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij Almeria in de Spaanse Segunda Division. VVV huurt de Kroaat voor een jaar en heeft daarna een optie tot koop.