advertentie

VVV na rustweek weer fris van start tegen Groningen

De interlandweek kwam voor VVV alles behalve ongelegen. De club hoopt zaterdag na een verliesreeks van acht wedstrijden eindelijk weer punten te pakken tegen FC Groningen.

Positivisme

'De jongens hadden enorm veel beleving de afgelopen week. Ze nemen het erg positief op en daar heeft de sfeer binnen de groep een belangrijke rol in', stelt trainer Jos Luhukay. Ondanks het optimisme weet de trainer dat er zaterdag geen gemakkelijke opgave wacht. 'Groningen staat niet voor niks op de zesde plaats. Ze zijn nog vol in de race voor een Europa League-plaats. Wij moeten dus zorgen dat we stabiel zijn en kansen gaan creëren.' 

Ziekenboeg

Met name op het middenveld kampt VVV nog met verschillende blessures. Middenvelder Zinédine Machach trainde vandaag weer mee met het team, maar het is nog onzeker of hij zaterdag kan spelen. Ook voor aanvoerder Danny Post is het een race tegen de klok. 'Het is de aankomende dagen even aankijken hoe het voelt. Een blessure aan de hamstring is altijd vervelend, maar ik sta er positief in. Ik heb best wat tempo-loopjes kunnen doen, maar heb helaas nog niet volledig mee kunnen trainen', vertelt de aanvoerder.