advertentie Obesitas

VVV komt te laat op gang voor een stunt

VVV heeft de tweede wedstrijd onder de leiding van interim trainer Jay Driessen verloren. In Den Haag waar de wedstrijd tegen AZ werd gespeeld, werd het 1-0.

VVV speelde heel compact, waardoor er maar spaarzaam echte kansen waren voor de thuisploeg. De voorsprong voor de thuisploeg kwam wel nog in de eerste helft. In de 39ste minuut, op aangeven van Jonas Svensson, schoot de Japanner Yukinari Sugawara vanaf de rechterkant van het stafschopgebied in de linkerbenedenhoek de 1-0 op het scorebord. VVV daarentegen had slecht één kans in de eerste helft, vanuit een voorzet van Haji Wright.

Elia Soriano

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde, AZ viel aan en had een aantal goede kansen, maar scoren deed de ploeg uit Alkmaar niet meer. VVV had met een hard schot op doel van Elia Soriano in de 68ste een goede kans op de gelijkmaker, maar Marco Bizot stond op de juiste plek om de bal te keren.

In de blessuretijd kreeg VVV met Richard Neudecker en Elia Soriano nog twee mooie kansen op een gelijkmaker. Maar VVV wist in Den Haag geen punt uit de strijd te halen. De eindstand op het scorebord bleef bij 1-0 steken voor de thuisploeg.