advertentie Delta Fiber week 49 header

VVV komt niet langszij in Tilburg

Een zeer slechte start heeft VVV vanavond punten gekost in Tilburg. Ondanks dat de Venlonaren zich na een 2-0 achterstand wisten te herpakken kwamen ze niet verder dan 2-1 na negentig minuten spelen.

VVV begint slap aan de wedstrijd. Dat resulteert in een vroege eerste goal van Pavlides die namens Willem II optimaal profiteert na balverlies van Linthorst aan Trésor. Trésor geeft af op Pavlides die de bal daarna in de linker benedenhoek schuift.
De thuisploeg heeft ook daarna de beste kansen  Eerst redt Kirschbaum nog een poging van Romeny. Een krul van Saglam een paar minuten later is echter onhoudbaar voor de doelman waardoor VVV tegen een 2-0 achterstand aankijkt halverwege de eerste helft. 

Griekse treffer

Nadat een derde goal voor de Tilburgers wordt afgekeurd vanwege buitenspel van Pavlides komt de wedstrijd ander vaarwater. Het begint met een goede kans voor Van Crooy. Die luidt een fase in waarin VVV beter in de wedstrijd komt. Er volgt een schot van Post dat net naast gaat. Giakoumakis is na ruim een half uur spelen wel trefzeker. Hij komt voor verdediger John Brondeel, neemt de pass van Pachonick mooi aan en haalt hard uit richting verre hoek.

Op zoek naar een punt

In de tweede helft gaat het gelijk op. Lang leidt dat niet tot tot grote kansen over en weer. VVV gaat in de slotfase nog op zoek naar de gelijkmaker, maar heeft daarbij net niet genoeg geluk of daadkracht. Joshua John heeft in blessuretijd nog de gelijkmaker op zijn schoen, maar faalt jammerlijk. 2-1 blijft daarmee de eindstand.