advertentie Truck support Header

VVV kijkt met gemengde gevoelens terug op seizoensstart

Met 13 punten uit 9 wedstrijden kijkt VVV terug op een wisselvallige seizoensstart. De Venlonaren verloren vooral veel punten in uitwedstrijden, tevredenheid is er vooral over de ontwikkeling van een aantal jeugdige spelers.

Vooral Simon Janssen, Levi Smans en Wassim Essanoussi hebben zich op een positieve manier laten zien in De Koel. ‘Simon heeft zich zelfs in de basis weten te voetballen. Het was eerst nog onwennig voor hem als linksback, maar iedereen ziet nu dat hij het fantastisch doet.’, zegt trainer Jos Luhukay. 

Gretig

Aanvoerder Danny Post leek afgelopen zomer VVV te verlaten, maar bleef uiteindelijk toch in De Koel, waar hij nu een van de nestors is in de jeugdige selectie. 'De jongens zijn heel leergierig en geven altijd vol gas. Dat moet ook de basis zijn voor het team om wedstrijden te spelen', vertelt Post.

Limburgse derby

Aanstaande zaterdag wacht na vier jaar weer de Limburgse derby tegen MVV in De Koel. Een affiche dat ook in de jonge selectie zorgt voor extra motivatie, vertelt Post. 'We hebben veel Limburgse jongens, dus dat leeft wel. De laatste keer wonnen we in de laatste minuut van MVV. De ontlading die we toen voelden willen we aankomende zaterdag natuurlijk weer voelen.'