advertentie Obesitas kliniek header januari

VVV kan PSV na rust niet meer bijhouden

VVV heeft de laatste wedstrijd van 2020 met 4-1 verloren van PSV. De Venlonaren hielden een helft stand, maar zagen de Eindhovense kampioenskandidaat na rust weglopen.

Arias

In een weinig aantrekkelijke eerste helft had PSV weliswaar een groot overwicht en een flink aantal doelpogingen, VVV gaf nauwelijks grote kansen weg. De ploeg van Hans de Koning kwam halverwege de eerste helft zelfs op voorsprong. Vito van Crooij liep aan de rechterkant weg van zijn tegenstander en zijn voorzet werd door Jafar Arias met een beetje hulp tot doelpunt gepromoveerd. De ruststand was 1-1, omdat Max de penalty benutte die werd gegeven na een onnodige sliding van Christian Kum.

Vierde nederlaag op rij

PSV besliste het duel in het eerste kwartier na rust. Eerst kopte verdediger Boscagli raak uit een hoekschop. Gakpo zorgde even later op aangeven van Madueke voor de 3-1. Het slotakkoord in de extra tijd was van Fein. Het werd dus 4-1, waardoor VVV het jaar in de Eredivisie eindigde met vier nederlagen op rij en negen punten uit veertien wedstrijden.