VVV hoopt teleurstelling om te zetten in resultaat tegen Heracles

Zaterdag wacht VVV de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Als nummer zeventien van de ranglijst en met nog maar vier wedstrijden te spelen moeten de Venlonaren vrezen voor directe degradatie.

Een positieve noot voor VVV is de fysieke staat van de selectie. Buiten Meritan Shabani is naar verwachting iedereen fit voor de wedstrijd in Almelo. Dat is broodnodig, want de tegenstander van dit weekend kan de punten ook goed gebruiken. De Almeloërs staan achtste en zijn volop in de race voor de play-offs voor de Europa League.

Mentaliteit

Afgelopen zaterdag reageerde aanvoerder Danny Post direct na de wedstrijd tegen Sparta zichtbaar teleurgesteld voor de camera van ESPN. Hij verweet zichzelf en zijn medespelers een slechte mentaliteit. Die uitsprak nuanceerde hij later via Twitter. Afgelopen dagen heeft de aanvoerder zijn emoties proberen om te zetten in optimisme. 'We hebben er intern over gesproken en mijn uitspraken hebben ook niks verkeerds opgeleverd. We hebben nu met zijn allen hard getraind en de knop proberen om te zetten. Ik denk dat we klaar zijn voor zaterdag', stelt de aanvoerder van VVV. 

Teen van Uchebo

Marcel Janssen van Fanclub d'n Twellefde Man en Maarten Bastiaens namen vandaag een nieuwe aflevering op van de podcast De teen van Uchebo. Hoe uitzichtloos de situatie ook lijkt, er is altijd hoop, luidt de boodschap. De podcast is hieronder te beluisteren of via de bekende apps.