advertentie

VVV handhaaft stadionverbod voor moonende VVV-fan

VVV handhaaft het stadionverbod voor de VVV-fan die zijn billen liet zien na afloop van VVV - Ajax. Dat heeft de club laten weten in een brief aan Bjorn Jegers, de advocaat van de fan.

Jegers stuurde vorige maand een brief aan de club met het verzoek om het stadionverbod van twaalf maanden om te zetten in een werkstraf. Zijn cliënt zou liever vijftien tot dertig uur stoeltjes schoonmaken en het stadion opruimen dan dat hij twaalf maanden geen wedstrijd van VVV mocht bezoeken.

Blijven bij standpunt
Jegers: 'Ik heb van VVV een reactie gekregen van één regel. Die luidt: "We blijven bij ons standpunt".' De advocaat noemt de reactie 'teleurstellend' maar erkent dat VVV het recht heeft om het stadionverbod te handhaven. 

De advocaat ziet om die reden dan ook af van een gang naar de rechter.

VVV wil niet reageren. Een woordvoerder van de club laat weten dat de club 'met niemand meer hierover in discussie wil gaan'.

Kevin Blom
De fan liet zijn billen zien aan scheidsrechter Kevin Blom na de wedstrijd VVV - Ajax, waarin door tussenkomst van de VAR een VVV-goal werd afgekeurd en Ajax een penalty kreeg. De man kreeg van VVV vervolgens een stadionverbod van twaalf maanden.

advertentie

Lees ook deze artikelen