advertentie

VVV-fans moeten nog even wachten op supportershome

De realisatie van een nieuw supportershome op de parkeerplaats voor stadion De Koel duurt langer dan gepland. Inmiddels mikken de betrokken partijen op een opening op 24 november bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Deze zomer was nog de verwachting dat het supportershome als alles zou meezitten voor de wedstrijd van komend weekend tegen FC Groningen open zou kunnen. Dat wordt dus zeker twee maanden later.

Zorgvuldig

'De realisatie van het supportershome is een complex traject met veel belanghebbenden. Dit moeten we zorgvuldig doorlopen', zegt directeur Marco Bogers. VVV laat weten met hulp van de gemeente inmiddels aan het einde van het vergunningstraject te zijn. De club is met leveranciers in gesprek over de inrichting en de concrete planning van de bouw. 


Tijdelijke fanzone

In oktober is er een supportersavond, dan worden de fans meegenomen in de concrete plannen voor het supportershome. VVV-fans kunnen de komende wedstrijden nog terecht in de tijdelijke fanzone achter de Hai Berden Tribune aan de oostzijde van het stadion.

advertentie

Lees ook deze artikelen