advertentie Miso Oriental Header

Vrouw die veel overlast veroorzaakte opgepakt na spuugincident

De politie heeft een vrouw opgepakt, die twee mensen in de binnenstad uit het niks had bespuugd. De vrouw zorgde de laatste weken al vaak voor overlast.

De verdachte maakte zich schuldig aan verstoring van de openbare orde, wildplassen en wildpoepen, schennispleging en vernieling. Het wijkteam van de politie Venlo Centrum-Zuid hield de vrouw bijna dagelijks aan, maar kon haar voor die overtredingen niet voor langere tijd uit de binnenstad houden. Van de verblijfsontzegging die ze kreeg, trok ze zich weinig aan.

Mishandeling

In de nacht van woensdag op donderdag werd de vrouw wederom opgepakt vanwege het verstoren van de openbare orde. Ze kreeg daarvoor een bekeuring. Een paar uur nadat ze was vrijgelaten, zagen de medewerkers van cameratoezicht dat de vrouw in het Nolenspark een man uit het niets in het gezicht spuugde. Er meldde zich een tweede persoon die ook door de vrouw zou zijn bespuugd. Ze is aangehouden voor mishandeling. De vrouw is verplicht een coronatest te doen en moet zich volgende week verantwoorden voor de rechter-commissaris.