advertentie

Venlose modeontwerpster met bijzondere show in Grenswerk

Modeontwerpster Irene Heldens staat morgen en vrijdag met de show Rage against the dying of the light in Grenswerk. Daarna volgt een toer door Nederland.

In de show komen verschillende disciplines bij elkaar: dans, muziek, mode en poëzie. Componist Remco Gerritsen heeft het gedicht waarop de voorstelling geïnspireerd is, verwerkt in muziek. 

Crowdfunding

De initiatiefneemster werkte tot nu toe aan traditionele modeshows, maar voelde de behoefte om haar creaties op een nieuwe manier een podium te bieden. Samen met Sjanneke Hendrix begon ze de stichting House of Confetti, waarmee ze nieuwe kunstzinnige projecten maken. Met dank aan crowdfunding is de voorstelling mogelijk gemaakt.

‘Ik vroeg me af hoe ik mezelf kon ontwikkelen als mens en artiest. Deze show is weer een volgende stap in mijn ontwikkeling, maar er was wel iets meer voor nodig om zoiets van de grond te krijgen. Het is heel bijzonder om te zien hoe betrokken men zich voelt bij dit initiatief en deze crowdfunding’, zegt Heldens. 

Donderdag en vrijdag gaat de voorstelling in première. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Daarna is de show op meerdere plekken in Nederland te zien.

advertentie

Lees ook deze artikelen