advertentie

Venlo ziet mogelijkheden voor aankondigingsborden VVV

Grote borden bij de entrees van de stad die thuiswedstrijden van VVV aankondigen. De plannen daarvoor liggen er, de gemeente is bereid mee te werken.

Dat schrijven burgemeester en wethouders op vragen van D66. De partij wees het college op publieksacties van supporters die er alles aan doen om het voetbalstadion bij thuiswedstrijden vol te krijgen. Gedacht werd dus onder andere aan het plaatsen van grote aankondigingsborden langs de weg. 

Sympathiek

'Initiatieven van onderop, zoals #VVVolleKoel, kunnen op onze sympathie rekenen. Wij zijn het met D 66 eens dat dergelijke aankondigingsborden van thuiswedstrijden bij de entrees een mooie uitdrukking zouden zijn van de binding en samenwerking tussen VW en de gemeente Venlo', schrijft het stadsbestuur. 

Positief

Burgemeester en wethouders zeggen toe het gesprek met de initiatiefnemers aan te gaan en daarbij een positieve grondhouding aan te nemen. Of de borden op korte termijn al worden geplaatst is de vraag. De wedstrijden in de eredivisie worden momenteel immers zonder publiek afgewerkt.