advertentie

Vastelaovesduo op Oktoberfesttour

Nu het Oktoberfest definitief doorgebroken is in Limburg, sluiten ook artiesten het Duitse volksfeest in hun hart. Het Venlose vastelaovesduo Christel en Quinn heeft zelfs een Oktoberfestnummer uitgebracht.

Verlengstuk van vastelaovend
Volgens zanger  Quinn Warmerdam is het oktoberfeest een verlengstuk van de vastelaovend. 'Het lijkt heel erg op elkaar en daar spelen we graag op in. We zijn overigens niet de enige. Er is zelfs een cd uitgebracht met tal van Limburgse artiesten die op dit soort feesten optreden.'

Hoch die Pölle
Met de eerste oktoberfestsingle Hoch die Pölle hoopt het duo een sfeer neer te zetten die ze ook brengen met hun optredens tijdens vastelaovend. Naast hun nummer is namelijk ook het bekende repertoire van de artiesten waaronder Höf de glazer in de loch te horen. Er zijn geen wanklanken van de echte vastelaovesvierders. Volgens Christel van Rijn heeft ze alleen maar positieve berichten gehoord en dat komt mede doordat het nummer veel van een vastelaovesleedje wegheeft. 'Het nummer kan met een paar aanpassingen zo mee als inzending naar het LVK', grapt het duo.

advertentie

Lees ook deze artikelen