advertentie Viecuri Mooi

VVV-supporters toch naar Volendam

VVV-Venlo is er toch in geslaagd om het supportersvak in Volendam te vullen. Het leek er namelijk lang op dat het uitvak volgende week vrijdag in Volendam leeg zou blijven.

De gemeente Edam-Volendam legde de supporters van VVV een verplichte buscombi op om de wedstrijd te bezoeken. Voor fanclub d’n Twellefde Man was deze maatregel onbegrijpelijk en buitenproportioneel. Volgens d'n Twellefde Man is er geen voorgeschiedenis die de invoering van de verplichte buscombi rechtvaardigde.

VVV heeft op de achtergrond overleg gehad met de gemeente Edam-Volendam en de voetbalclub FC Volendam. De uitkomst van de gesprekken is dat de VVV supporters in de buurt van Volendam verzamelen en daar opgehaald worden door bussen.

Marcel Janssen, voorzitter van fanclub d’n Twellefde Man, laat weten tevreden te zijn met deze oplossing. ‘Ik ben blij met de uitkomst van het overleg. Ik denk dat dit het beste is dat we eruit konden halen.' Janssen hoopt dat veel supporters alsnog de weg naar het stadion in Volendam weten te vinden. VVV trapt vrijdag 17 september om 20.00 uur af in het Kras voetbalstadion in Volendam.