advertentie

Testevenementen: Ronald Goedemondt in Maaspoort, Jack Poels naar Grenswerk

De Maaspoort en Grenswerk hebben het programma bekendgemaakt voor de testevenementen deze maand. De Venlose podia mogen een paar avonden iets organiseren.

In de Maaspoort staan Opera 2.0 met Lijf Live (14 april) en Ronald Goedemondt met Jasper van der Veen (15 april) op het programma.  In Grenswerk spelen Jack Poels (25 april), Altin Gün (26 april) en Goldband met Sophie Straat (27 april). Bij de voorstellingen in de Maaspoort zijn 185 bezoekers welkom, in Grenswerk 84.

Ook Frans Pollux geeft een optreden in de pilotmaand. Hij staat op 14 april in Theater de Oranjerie in Roermond.

Sneltest

Geïnteresseerden kunnen kaarten kopen via de podia, bij de Maaspoort vanaf vandaag en bij Grenswerk vanaf vrijdag. Ze kunnen vervolgens vooraf gratis een sneltest afnemen. Als die negatief is, krijgen ze een testbewijs dat ze bij de ingang kunnen laten zien, samen met hun kaartje. De pilot van deze maand moet uitwijzen of massaal sneltesten een manier biedt om de samenleving deels open te gooien zolang er nog niet voldoende mensen gevaccineerd zijn.

De coronamaatregelen zijn tijdens de testevenementen gewoon van kracht. Het aantal bezoekers is ook afgestemd op de mogelijkheid om anderhalve meter afstand te bewaren.