advertentie Obesitas kliniek header januari

Terugkijken: deel 1 De laatste blik op 2020

Uitzending 1 van De laatste blik op 2020, onze speciale eindejaarsuitzendingen van Nedinscoplein, is nu terug te kijken.

In twee delen blikken presentatoren Harry Lucker en Bas Nollé met acht gasten terug op het afgelopen jaar. In aflevering 1 is onder meer Susanne Laumer te gast. Zij is arts op de spoedeisende hulp van VieCuri en maakte dagelijks mee hoe corona zijn impact had op de levens en gezondheid van talloze Venlonaren. 

Miljoenen tekort

Verder is ook Frans Verkooijen te gast. Hij werd landelijk bekend toen hij zijn vrouw in de Beerendonck met een hoogwerker mocht bezoeken. Verkooijen ging nog een keer terug om zijn vrouw te verrassen op hun 52-jarige trouwdag. Leo van Zitteren, financieel directeur van de 2 Brüder, licht toe hoe de coronacrisis een enorme financiële impact heeft gehad op het bedrijf. Er is sprake van een miljoenentekort en daardoor heeft het bedrijf een reorganisatie uitgevoerd die vijftig mensen hun baan kostte.

Huwelijksaanzoek

De vierde gast in uitzending 1 is Christel van Rijn. Zij blikt terug op haar optreden in de Zoepkoel, waar zij met behulp van haar kinderen haar partner Tom Doesborg ten huwelijk vroeg. De bruiloft is gepland, maar het is maar de vraag of die door kan gaan in de vorm zoals zij dat graag willen. 

Uitzending 2 van De laatste blik op 2020 is dinsdag vanaf 17.30 uur en wordt daarna herhaald.