advertentie Obesitas kliniek header januari

Taurus werkt aan grote uitbreiding met kartbaan

Taurus in Velden werkt aan een grote uitbreiding. Meest spectaculaire onderdeel is volgens eigenaar Wout Heijmans de kartbaan.

Heijmans noemt het een 'entertainment-kartbaan' van drie verdiepingen. Er komen drie banen voor verschillende doelgroepen.

Meer bowlingbanen en arcadespellen

Ook de bestaande onderdelen van Taurus worden uitgebreid. Escaperoom Prison Island krijgt straks 44 cellen, dat zijn er nu nog 21. Het aantal arcadespellen gaat van 29 naar 120. In de kelder van de aangebouwde hal komen straks achttien bowlingbanen. De tien huidige banen maken plaats voor een groot speeltoestel voor kinderen en een fastfoodrestaurant in Amerikaanse stijl met dinosaurussen als thema. De uitbreiding moet in het najaar van 2021 klaar zijn.

Hotel

Heijmans hoopte lang dat hij Taurus kon uitbreiden met een bioscoop, maar het stadsbestuur zag dat destijds niet zitten. De eigenaar heeft dat plan nog niet uit zijn hoofd gezet, alleen heeft het nu geen prioriteit. De coronacrisis brengt bovendien nieuwe ideeën. 'Het zou kunnen dat we, zeker gelet op de toename van binnenlandse vakanties, toch nog eens met de gemeente zouden willen praten of we niet een hotel mogen bouwen.'