advertentie Obesitas kliniek header januari

Brandweer Belfeld Brandweer Belfeld

Stormschade: bomen op woning, auto en wegen

De harde wind van zondagochtend en -middag heeft de nodige schade veroorzaakt. In Velden viel een boom op een woning en in Venlo raakte een auto beschadigd

Iets voor half één kreeg de brandweer een melding van een boom die op een woning aan de Hasselderheidelaan in Velden was gevallen. De boom viel op de zijkant van het huis. Het is niet bekend hoe zeer de woning is beschadigd. 

Autoschade

Even later viel een boom om bij de Casinoflat. De boom versperde de parkeerplaats, en viel op een geparkeerde auto en enkele garageboxen. De boom is door de brandweer in stukken gezaagd en wordt verder opgeruimd door de gemeente. De parkeerplaats is weer bereikbaar.

Boom op de weg

De Belfeldse brandweer moest om iets voor tienen uitrukken voor een omgewaaide boom op de Maalbekerweg. De brandweer kon de boom verwijderen waarna het verkeer weer door kon.  Op de Auxiliatrixweg in Venlo viel een uur daarvoor eveneens een boom op de weg in de buurt van de spoorwegovergang. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en aan de kant van de weg gelegd.