advertentie

Stemperiode Vastelaoves Top 555 donderdag van start

De stemperiode van de Vastelaoves Top 555 van Omroep Venlo start morgen. Tot en met 4 februari kun je stemmen op je favoriete vastelaovesleedjes uit de gemeente Venlo.

Veertiende editie

De lijst wordt traditioneel uitgezonden in de week voor vastelaovend. De veertiende editie van de Vastelaoves Top 555 start op maandag 25 februari. De lijst met de beste Venlose vastelaovesnummers aller tijden is tot en met vrijdag 1 maart dagelijks te horen.

De hoogst genoteerde liedjes worden op vrijdag 1 maart van 14.00 tot 21.00 uur gedraaid in een speciale live-uitzending op radio en tv vanaf een podium bij de Picardie. Daar treden ook veel artiesten op. Omroep Venlo maakt deze uitzending in samenwerking met Stichting Stadscomité B.B.Z. en De Vrinde van Jocus.

Wiel Vestjens

Vorig jaar was ‘As de sterre dao baove Straole’ van Wiel Vestjens voor het eerst de nummer 1 in de lijst. Het overlijden van de vastelaoveszanger bewoog veel Venlonaren om op hem te stemmen. Bekijk hier de volledige lijst van 2018.

Stemmen

In de stemperiode kun je kiezen uit meer dan duizend liedjes uit de gemeente Venlo. Stemmen kan vanaf morgen via een link op deze site.

advertentie

Lees ook deze artikelen