advertentie Viecuri Mooi

Stem op je (minst) favoriete verkeerslicht

Omroep Venlo doet onderzoek naar de Venlose verkeerslichten. We zijn op zoek naar het verkeerslicht in de gemeente dat de meeste ergernis oproept of het meest onnodig is. Tegelijkertijd horen we ook graag als bepaalde verkeerslichten juist wel op veel goedkeuring kunnen rekenen.

We plaatsten vorige week al een bericht hierover en kregen daarop nu al zo’n honderd reacties.

Onnodige lichten

Daarbij werd onder meer het verkeerslicht dat vanaf de Helmusweg rechtdoor richting Hout-Blerick gaat als overbodig bestempeld. Hetzelfde predicaat kreeg het voetgangerslicht bij de Helling in Blerick. Er ligt daar immers ook een zebrapad waarvoor automobilisten moeten stoppen. Weer andere verkeerslichten staan volgens sommigen altijd op rood of juist te kort op groen.

Stem of voeg toe

Heb jij ook zo’n verkeerslicht dat al bij voorbaat ergernis oproept omdat het niet goed is afgesteld? Of wil je juist een verkeerslicht tippen dat perfect zijn werkt doet om de verkeersveiligheid te vergroten? Zet jouw verkeerslicht dan op de kaart. Stemmen op plekken die al zijn aangedragen door anderen kan ook.
LET OP:  lees je dit via onze app, dan zie je mogelijk geen kaart hieronder. Klik dan op deze link. De kaart opent dan in een nieuw venster in je browser.