advertentie

Jouw vraag over de coronacrisis in Nedinscoplein?

Heb je een vraag over het coronavirus of de crisis waar we in zitten? Burgemeester Antoin Scholten en microbioloog Arjan Langen zijn vandaag te gast in Nedinscoplein om vragen te beantwoorden.

Vragen kun je mailen naar nieuws@omroepvenlo.nl.

Grens

Scholten zal als voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord in aanloop naar het paasweekend onder meer ingaan op de grenscontroles en de maatregelen die zijn genomen om te voorkomen dat het druk wordt in de binnenstad en bij andere winkels.

Mooie initiatieven

De coronacrisis laat ook zien dat mensen elkaar graag helpen. Sinds de maatregelen van kracht zijn en de meeste mensen thuis zitten, zijn er allerlei initiatieven bedacht om het leven van andere mensen makkelijker of aangenamer te maken. Van grote spandoeken voor zorgpersoneel tot optredens voor bewoners van verzorgingshuizen en van goedkope, gezonde maaltijden tot bloemetjes. We praten daarover in Nedinscoplein met gedragswetenschapper Maud Muitjens en Sjo Delvaux, die verantwoordelijk is voor een aantal van de initiatieven. Ook hierover zijn alle vragen welkom.

advertentie

Lees ook deze artikelen