advertentie

Sporter in beeld: Celine Keijsers terug op oude nest

Volleybalster Celine Keijsers uit Venlo keerde afgelopen zomer terug bij Peelpush, de Meijelse club waar ze op jonge leeftijd doorbrak in het eerste team.

Keijsers is pas 24 maar heeft al de nodige successen geboekt in haar carrière. In haar eerste seizoen bij Sliedrecht Sport won ze de beker en twee jaar geleden werd ze met die club landskampioen. 'Het hoogst haalbare in mijn laatste seizoen, dat was een topafsluiting', zegt Keijsers.

Bijzondere ontmoeting

Gisteren stond ze met Peelpush tijdens de seizoensopening tegenover haar oude club Sliedrecht Sport. 'Spelen tegen Sliedrecht is altijd bijzonder. Het is al jaren dé topploeg van Nederland.'

Vorig jaar verliet ze die topploeg om te gaan volleyen bij Eurosped. Aan het eind van vorig seizoen werd bekend dat de 24-jarige Venlose terugkeerde bij Peelpush, dat naar de eredivisie promoveerde. En als het aan Keijsers ligt, is er bij de club uit Meijel veel mogelijk.

Keijsers spreekt haar ambities uit in onze rubriek Sporter in beeld.


Hoewel een stunt voor Peelpush lange tijd in de maak leek, trok Sliedrecht Sport zondag toch aan het langste eind. Het werd 1-3 in de sporthal in Meijel (25-20, 23-25, 22-25, 16-25). 

advertentie

Lees ook deze artikelen