advertentie Blauwwater Header

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland gaat woensdag weer open

Speelpark Klein Zwitserland opent komende woensdag het seizoen. Het coronavirus en vernielingen zorgden ervoor dat de speeltuin lang dicht bleef.

Klein Zwitserland heeft groen licht gekregen van de gemeente en veiligheidsregio. Er is een protocol opgesteld om veilig spelen in het park mogelijk te maken. Klein Zwitserland volgt de richtlijnen van het RIVM en werkt met een maximaal aantal bezoekers. Die moeten hun kaartje vooraf reserveren via de site. 'Wij zijn ontzettend verheugd dat wij, binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving, onze deuren weer vanaf 1 juli kunnen openen en de kinderen weer kunnen ravotten en spelen in het speelpark', zegt woordvoerder Niels Groot.

Zware tijd

Speelpark Klein Zwitserland heeft moeilijke jaren achter de rug. De speeltuin had in 2018 zwaar te lijden door stormschade. Het avonturenbos kon daardoor in 2018 en 2019 niet open. Dit jaar gooide de coronacrisis in eerste instantie roet in het eten. Vervolgens richtten jongeren in mei veel schade aan in het speelpark.