advertentie

Reünie Bram & Ruud voor LVK

Het vastelaovesduo Bram en Ruud heeft een nieuw liedje ingezongen voor het LVK. De twee zangers vormden elf jaar een duo en wonnen in 2008 het LVK met De Kriebels.

Bram Holla en Ruud Stikkelbroek namen hun liedje gisteravond op in de muziekstudio van Jan Theelen, die ook verantwoordelijk is voor het arrangement van het neuwe liedje. ‘We hebben veel lol gehad gisteren. Het was alsof de tijd had stilgestaan. We hadden het liedje er in één keer helemaal op staan,’ zegt Ruud Stikkelbroeck.

Vier keer finale LVK

Bram en Ruud debuteerden in 2003 op de Jocus Leedjesaovend. Dat jaar werden ze direct eerste met 't Optochleed. In totaal eindigden ze zeven keer bij de beste vier met titels als Prinsverraoje, Hallekiedallekiedeej en Olms (‘t Is wie ‘t waas). Vier keer haalden ze de finale van het LVK (2003, 2008, 2011 en 2013), met dus de winst in 2008. Na elf jaar vonden ze het in 2013 goed geweest.

Samen optreden

Of het tweetal ook weer samen gaat optreden houdt Stikkelbroeck in het midden. ‘We willen in ieder geval graag meedoen aan het LVK. Daar schrijven we ons voor in. Wat daarna komt zien we wel weer.’

advertentie

Lees ook deze artikelen