advertentie

Populair museum lastig bereikbaar tijdens Venloop

Duizenden mensen komen er elke week naar het Limburgs Museum voor de Evert Thielen-tentoonstelling. Komend weekend is dat nog niet zo makkelijk.

Het finishgebied van de Venloop ligt voor de deur van het museum. Dat betekent dat bezoekers moeten omlopen en alleen via het met name op zondag ook al drukke Julianapark naar het museum kunnen.

Bewegwijzering

Bij het station komt een groot bord te staan met de mededeling dat de expositie gewoon toegankelijk is en dat bezoekers de wegwijzers moeten volgen. Het Limburgs Museum roept mensen op om gebruik te maken van het openbaar vervoer, omdat het lastig is om met de auto in het centrum te komen.

30.000 bezoekers

In zeven weken tijd trok de overzichtstentoonstelling van Evert Thielen 30.000 bezoekers. Regelmatig staan er rijen voor het museum en de gasten komen van ver.

Ruimere openingstijden

Vanwege de grote belangstelling verruimt het museum vanaf volgende week de openingstijden. Het Limburgs Museum is dan ook op maandag open, op vrijdagavond en op zaterdag en zondag tot 18.00 uur. Ook kunnen bezoekers voor de Thielen-expo zogenaamde timeslots reserveren. Op die manier hoopt het museum de bezoekers zo goed mogelijk te spreiden, zodat het niet te druk is in de zaal.

evert thielenplein.jpg
advertentie

Lees ook deze artikelen