advertentie VieCuri Mooi

Eerste podcast Humans of Venlo nu te beluisteren

Humans of Venlo maakt een serie podcasts over Venlonaren met een bijzonder verhaal. De eerste aflevering staat nu op deze website, Spotify en de verschillende podcast-apps.

Het eerste seizoen van Humans of Venlo de Podcast bestaat uit tien afleveringen. Tot en met december komt er elke twee weken een nieuwe aflevering uit.

Verliefd op Mozart

In de eerste aflevering spreken de makers met Martine Wijers. Zij vertelt hoe ze als klein meisje verliefd werd op Mozart en uiteindelijk eerste violiste en pianiste werd bij het Johann Strauss Orchestra van André Rieu. Daarmee geeft ze uitverkochte shows over de hele wereld.


Humans of Venlo

Geïnspireerd door Humans of New York gaan Renée Oirbans en Thom Spierenburg sinds 2016 wekelijks op zoek naar bijzondere verhalen in de gemeente. Die krijgen een plek op Facebook, Instagram en hun eigen site. Sinds kort verkennen de makers andere vormen om verhalen te publiceren, zoals de podcast. Die geeft hen de mogelijkheid om de diepte in te gaan tijdens gesprekken. Voor de podcast-serie is het team uitgebreid met Luc Verhaegh en werkt Humans of Venlo samen met Omroep Venlo.