advertentie Delta Fiber week 44-45

Paasprogrammering: huldiging VVV en Bike Buddy Challenge

De huldiging van VVV na het kampioenschap in 2017 en de documentaires over de Bike Buddy Challenge uit 2010, 2011 en 2012 zijn dit paasweekend te zien op Omroep Venlo.

VVV werd drie jaar geleden kampioen van de Jupiler League. Dat werd traditioneel gevierd met een huldiging op het bordes van het stadhuis. De uitzending die Omroep Venlo destijds maakte, zenden we zondag vanaf 17.30 uur uit.

Bike Buddy Challenge

De Mont Ventoux, de Passo dello Stelvio en de Col du Galibier, dat zijn de drie bergen die deelnemers aan de Bike Buddy Challenge beklommen in respectievelijk 2010, 2011 en 2012. Een aantal deelnemers werd gevolgd met een camera en dat leverde bijzondere beelden en verhalen op. De docu's zijn maandag vanaf 17.30 uur te zien.

Kookbattle

Omroep Venlo zendt in tijden van corona ook overdag programma's uit. De afgelopen tijd is dagelijks een uitzending van Café Chantant te zien. Zondag is de laatste in die reeks. Vanaf maandag kun je acht dagen lang kijken naar herhalingen van de Kookbattles uit 2012 en 2013. Acht (hobby-)kookclubs bereiden tijdens de battle een of meerdere gerechten die door een vakjury worden beoordeeld. De Kookbattle is vanaf maandag dagelijks te bekijken vanaf 14.00 uur.