advertentie

Overzicht: veel nieuwe prinsen in de gemeente

Op veel plekken in Venlo zijn vanavond nieuwe hoogheden gepresenteerd. Luc Driessen is de prins bij de Moeraskwaakers in 't Ven.

Prins Luc I wordt geflankeerd door zijn adjudanten Eric Hegger en Robin Knickelbein.

De Kwas

Tijdens het Pallesaotebal bij De Kwas in Venlo-Zuid kwam Erik (I) Pouwels uit als nieuwe hoogheid. Adjudanten zijn Bas Maas en Cristian van der Velde. Alle drie zijn ze fanatieke supporters van VVV en echte vastelaovesvierders.

De Vaegers

Een bijzondere familieband bij het trio van De Vaegers. Prins is daar Tegelenaar Harold (I) Jansen en als adjudanten heeft hij zijn zoon Eelco en zijn schoonzoon Johan Tomassen, de vriend van dochter Sanne.

De Vogelhut

Ook De Vogelhut in Venlo-Oost heeft een nieuw dreejspan. Dat wordt gevormd door Prins Michel (I) de Bock en adjudanten Roy Ummenthum en Rob Thuijls.

De Boekaniers

VV De Boekaniers in Tegelen heeft een vrouwelijke kapitein. Dat is Cheyenne Smits. De kapitein heeft gezelschap van vijf dieven: Miranda, Stephanie, Merel, Jaycee en Linda.

De Boereraod

Op het Verloofdenbal in De Haandert in Tegelen kwamen Ruud en Kim Gommans-Lebens uit als Boerebróedspaar van De Boereraod. Hun getuigen zijn Dave en Steffie Schell-Helmes.

advertentie

Lees ook deze artikelen