Oproep: Venlo in tijden van corona

Het coronavirus en de maatregelen van de overheid hebben invloed op iedereen. Het normale leven ligt stil en het is improviseren. Omroep Venlo wil graag laten zien hoe de inwoners van onze gemeente daarmee omgaan.

Hoe raakt het coronavirus jou? Hoe zien je dagen eruit? Wat doe je om de moed erin te houden? Of je nu een verpleegkundige bent die extra diensten draait, een horecaondernemer die zijn zaak een paar weken gesloten moet houden of een zanger die voorlopig geen optredens heeft en een ode aan het zorgpersoneel heeft gemaakt, we horen graag jouw verhaal. Ook als je je weg zoekt in het thuiswerken of een tiener bent die opeens drie weken niet naar school hoeft. Misschien gebruik je de situatie om eindelijk het noodzakelijke werk in de tuin te doen of help je kwetsbare ouderen door boodschappen voor ze te halen. Ook dat zijn verhalen die we graag horen.

Filmpjes

Deel je verhaal met ons in een filmpje (landscape-formaat) en stuur dat naar nieuws@omroepvenlo.nl. We maken vervolgens een selectie en delen ze op onze site en in het nieuws op tv.