advertentie

Ondernemers beginnen bar in coronatijd

Sinds de coronacrisis is Venlo toch twee barren rijker: Mad Piano's en Bar Ö. Djino Snijtsheuvel en Enith Högerle gingen ondanks de strenge maatregelen het avontuur aan.

Eén van die nieuwe horecazaken is dus Mad Piano's op de Parade. De muziekbar is uiteraard erg gebaat bij de volgende versoepelingen, omdat het volgens de eigenaar belangrijk is voor de amusementswaarde. 'Het zou natuurlijk mooi zijn wanneer iedereen weer lekker kan dansen bij ons in de zaak, maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben. Tot het zover is houden we het nog even rustig', stelt Djino Snijtsheuvel.

Bar Ö

Ook Enith Högerle liet zich niet remmen door corona. Het beginnen van Bar Ö was een droom die ze niet kon laten schieten. 'Corona heeft me de tijd gegeven om mijn plan uit te werken. Toen er een plekje op de Kwartelenmarkt vrijkwam viel alles op zijn plek', vertelt de onderneemster. Met de huidige maatregelen draait de zaak van Enith nog niet in de late uurtjes. 'Normaal zou ik me veel bezig houden met de hapjes en drankjes in de avond, maar helaas gaat dat nu nog niet. Toch heb ik vertrouwen in het concept van mijn zaak en hoop ik dat de gasten zo snel mogelijk 's avonds langs kunnen komen.