advertentie VieCuri Mooi

Nieuw op Omroep Venlo: Kefee 't Letste Rundje

De programmering in de leukste tijd van het jaar wordt in 2020 verder uitgebreid. Omroep Venlo maakt een driedelige reeks over de vastelaovend.

Het programma heet Kefee ’t Letste Rundje. Sander Mattheijssen ontvangt in het café bijzondere gasten en artiesten. Wat hen verbindt is natuurlijk het feest der feesten. Het moge duidelijk zijn dat dit dan ook het centrale gespreksonderwerp is.

Bijwonen?
De opnames van Kefee ’t Letste Rundje vinden plaats op maandag 3, 10 en 17 februari in de studio van Omroep Venlo. De inloop is tussen 19.30 en 19.45 uur. Wil jij een van de opnames bijwonen, mail dan naar letsterundje@omroepvenlo.nl. Er is beperkt ruimte beschikbaar voor publiek. Natuurlijk is het leuk om in stijl gekleed de studio te bezoeken.

Breng je activiteit onder de aandacht
Heb je een activiteit of een bijzondere oproep en ben jij van mening dat carnavalsminnend Groot-Venlo hier meer van moet weten, vertel dan jouw verhaal op tv. In Kefee ’t Letste Rundje is wekelijks ruimte voor een ‘Vastelaovespitch’. Pitch in maximaal 1 minuut jouw activiteit of oproep. Meld je aan via letsterundje@omroepvenlo.nl.

De uitzendingen worden uitgezonden op woensdag 5, 12 en 19 februari op Omroep Venlo TV.