advertentie

Nedinscoplein over Neutjesrang en Bijzondere Eredivisie

Vandaag in Nedinscoplein is er aandacht voor Neutjesrang, de winnaar van de Veldeke Oeuvre-Priès van 't Limburgs Leed, en het G-team van VVV dat zondag begint aan de Bijzondere Eredivisie.

Neutjesrang

Varietétrio Neutjesrang zou in het voorjaar na ruim dertig jaar afscheid nemen met een aantal voorstellingen in De Maaspoort. Net voor het zover was, overleed Paul Nagelmaeker. De theatermaker die aan de basis stond van Neutjesrang wist dat de groep de prijs zou krijgen, maar zijn collega's René Oostdam en Fred van den Bogaard moeten die morgen zonder hem in ontvangst nemen. Ze zijn straks te gast in Nedinscoplein.

Bijzondere Eredivisie

De Bijzondere Eredivisie gaat zondag van start. Daarin krijgen jongeren met een beperking de kans om uit te komen voor hun favoriete club. Het G-team van VVV neemt het in De Koel op tegen Heracles, Excelsior en De Graafschap. Met speler Rick van Maasakker en trainer Esther Wienen kijken we vooruit.

Peter Beeker

Muziek is er van Peter Beeker, die tijdens de Nach van 't Limburgse Leed samen met drummer Daan van de Ven optreedt in de laad- en losruimte van De Maaspoort. In de rubriek Doorgeefluik geeft Frits Tilburgs antwoord op de vraag van burgemeester Scholten.

advertentie

Lees ook deze artikelen