advertentie

Terugkijken: Nedinscoplein over coronacrisis en sport

Nedinscoplein staat vandaag wederom volledig in het teken van de coronacrisis. Rianne Donders schuift aan als plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord.

De burgemeester van Roermond vervangt Antoin Scholten, die met verkoudheidsklachten thuis zit. Zij vertelt wat de laatste ontwikkelingen zijn en of we nieuwe maatregelen kunnen verwachten om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Sport

Ook de sportwereld ligt al een paar weken stil vanwege het coronavirus. En dat terwijl VVV net was opgekrabbeld in de Eredivisie en HandbaL Venlo het beste seizoen uit de historie beleefde. Welke gevolgen heeft dit op sportief en financieel gebied voor de clubs? Daarover praten Stijn Vullings van VVV en Stanley Bish van HandbaL Venlo. We gingen bovendien langs bij Candy Jacobs en Lynn Wilms, die hoopten deze zomer in actie te komen op de Olympische Spelen.

Welzijnswerk

Ook Han Paulides van Incluzio is te gast. Zijn organisatie is vanaf 1 april verantwoordelijk voor het welzijnswerk in Venlo. Het gaat onder meer om vrijwilligersondersteuning, huizen van de wijk en de open inloop. Een hele operatie, zeker in tijden van corona.

Vragen

Heb je een vraag over het coronavirus of de gevolgen daarvan? Laat het ons dan weten via nieuws@omroepvenlo.nl. We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden in de uitzending.

advertentie

Lees ook deze artikelen