advertentie

Nao 't zuuje blijft nummer 1 in Venlose 100

Nao 't zuuje van Lex Uiting is ook dit jaar de nummer 1 van de Venlose 100. De hitlijst met de mooiste en leukste liedjes uit de gemeente Venlo is de hele dag te horen en te zien bij Omroep Venlo.

Het is het tweede jaar dat Nao 't zuuje tot lijstaanvoerder is verkozen. Het lied uit 2017 kreeg meer stemmen dan Hald mich 's vas van Neet oét Lottum en 't Is good vandaag van Marshmellow Moonshine. Die laatste band is de hoogste nieuwe binnenkomer dit jaar in de Venlose 100.

Frans Boermans

Bij de bovenste tien staan nog twee nieuwkomers, Peppie Loco met Dit is ut moment noow! op plaats 6 en Mirthe van Dijk met Same staon we sterk op plaats 7. Frans Boermans is dit jaar de schrijver met de meeste noteringen in de Venlose 100, vijftien stuks. Frans Pollux volgt met dertien nummers en Michiel van der Grinten is met zes nummers derde.
 De complete lijst is hier te zien.

Live-muziek

Naast de honderd liedjes is er zaterdag ook live-muziek, verschillende artiesten komen langs in de studio. De Venlose 100 is een initiatief van Omroep Venlo en de Nach van 't Limburgse Leed. De lijst is dit jaar toe aan de vijfde editie.