advertentie Blauwwater Header

Memphis Maniacs en Numidia op festival Same oét, same thoés

Memphis Maniacs, Pip Blom, Numidia en Broeder Dieleman zijn een aantal van de artiesten die in het laatste weekend van de schoolvakantie optreden tijdens doe-het-zelf-festival Same oét, same thoés.

De optredens op zaterdag 22 en zondag 23 augustus vinden plaats in Grenswerk en De Maaspoort. Daar is een beperkt aantal bezoekers welkom. De meeste optredens zijn te zien op Omroep Venlo. Het idee van het festival is dat mensen thuis een festivalsfeer creëren en Same oét, same thoés bijvoorbeeld met vrienden in de tuin beleven.

Terras

Ook op verschillende terrassen in de binnenstad is het programma te volgen. Festivals zoals de Nach van ’t Limburgse Leed organiseren bovendien kleine akoestische optredens op de Markt en Oude Markt. 'Of je naar een van de optredens in Grenswerk of De Maaspoort gaat, met vrienden een tafeltje reserveert op het terras of juist een mini-festival in je eigen tuin organiseert, het kan allemaal. Het is jouw feest', zegt mede-organisator Nanet Hazenbosch.

Programma

Memphis Maniacs is een van de bekende namen in het programma. Ook de Venlose zangeres Numidia treedt op. Zij werkte de afgelopen jaren samen met artiesten als Ali B, Ronnie Flex, Famke Louise en Boef. De kaartverkoop is vandaag gestart. Same oét, same thoés is een samenwerking tussen Grenswerk, De Maaspoort, het Zomerparkfeest, Venlo Partners en Omroep Venlo. Veel Venlose festivals werkten mee aan de programmering.