advertentie

Meer tipgeld voor vinden dader schietpartij

De familie van de vermoorde Blerickenaar Kemal Zengin verhoogt het tipgeld naar 60.000 euro. Zij hoopt dat hierdoor meer informatie naar buiten komt over de daders van het schietincident in de Klingerberg.

Onderzoek ligt stil

De 44-jarige Kemal Zengin werd voor zijn eigen huis aan de Klingerbergsingel doodgeschoten in de nacht van 21 op 22 augustus 2017. De Limburger schrijft dat de familie nu overgaat tot het verhogen van het tipgeld voor de gouden tip omdat het onderzoek zo goed als stilligt. 

Drie Rotterdammers

Eerder werden wel drie verdachten uit Rotterdam opgepakt in de zaak. Die zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar worden nog altijd gezien als verdachten. Volgens de krant zou de professionele afrekening te maken hebben met een onderschepte partij cocaïne. Zengin zou betrokken zijn bij de doorvoer van deze partij drugs vanuit de haven in Antwerpen. Mogelijk zou hij verantwoordelijk worden gehouden voor het verlies.

Weggerukte vader en broer

De familie zegt niets te weten van de criminele activiteiten van Kemal. Ze hopen vooral dat er iemand wordt opgepakt en veroordeeld voor het wegrukken van een vader of een broer uit hun leven. Vandaar dat het tipgeld voor de tweede keer met 20.000 euro verhoogd wordt. 

advertentie

Lees ook deze artikelen