advertentie

Maaskant ziet kansen tegen 'goede ploeg' Willem II

VVV gaat zaterdagavond op bezoek bij Willem II. De Venlonaren en de Tilburgers staan na zes wedstrijden in punten gelijk en ook op doelsaldo ontlopen ze elkaar nauwelijks.

Trainer Robert Maaskant mist nog altijd de geblesseerde Johnatan Opoku, al is die wel op de weg terug. Danny Post is weer beschikbaar na zijn schorsing en dat betekent dat VVV mogelijk voor het eerst begint met Post en Lee Cattermole in de basis.

Individuele klasse

Maaskant noemt Willem II een goede ploeg met veel individuele vaardigheid. 'Maar we hebben laten zien dat we kunnen winnen van ploegen als FC Utrecht en FC Groningen. Dan kan dat ook tegen Willem II', zegt de trainer in VVV TV.

Volgens Maaskant zegt de huidige stand (VVV staat negende met negen punten uit zes wedstrijden) nog niet veel, omdat iedereen tegen andere tegenstanders heeft gespeeld. De trainer ziet wel dat veel ploegen elkaar niet veel ontlopen. Dat geldt ook voor VVV en Willem II. De wedstrijd is Tilburg begint zaterdag om 19.45 uur en is live te volgen via Omroep Venlo radio.

advertentie

Lees ook deze artikelen